۱۳۸۶ دی ۱۵, شنبه

آموزش دم كردن چايي!


چائی که یکی از علایق ما ایرانی هاست را باید برای بهره گیری از طعم مطبوع و استفاده از بیشترین خواص آن درست دم کنیم، اما چگونه؟

برای دم کردن چای سیاه باید، آب رابه درجه جوش رسانده (100 درجه سانتي گراد) سپس روي چاي ميريزيم- زمان دم كشيدن نبايد كمتر از 30 ثانيه و طولاني تر از 5 دقيقه گردد- زيرا پس ازآن تانين چاي بتدريج آزاد شده و اثر محرك كافئين را خنثي و طعم چاي را نيز تلخ ميكند.

برای دم کردن چای سبز باید، دماي آي در اين حالت بايد 85-80 درجه سانتي گراد باشد. معمولا هر چه كيفيت چاي سبز بالا تر باشد دماي آب نيز ميباشد كمتر باشد.

ترجيحا بهتر است قوري چاي پيش از دم كردن چاي، از قبل با قرار دادن قوري درون يك كاسه حاوي آب داغ، گرم گردد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر